Telefoon KlassiekeRouwautos.nl

(Wij zijn 24/7 bereikbaar)

Klassieke rouwauto tijdens een persoonlijke uitvaart

Een uitvaart is een bijzondere dag, iedereen komt bij elkaar en de laatste wensen worden nagekomen. Bij een uitvaart hoort ook een rouwauto, er zijn daarin talloze opties. Een moderne of een klassieke rouwauto is de eerste keuze. Wanneer jullie voor een klassieke rouwauto gaan, zorgt dat vaak voor een unieke rouwstoet. Dat mag op een bijzondere persoonlijke uitvaart niet ontbreken. Een Volkswagen bus als rouwvervoer is een unieke optie en is een mogelijkheid bij ons. Op deze pagina vinden jullie alles over het gebruiken van de bus als rouwvervoer.

Bijzondere dag

Op zo'n bijzondere dag is het fijn wanneer de rouwauto en mogelijke rouwstoet verzorgd wordt. Zodoende hebben jullie als vrienden en/of familie daar geen omkijken naar. De focus kan dus volledig liggen op de persoonlijke uitvaart. Bij het regelen van een uitvaart komen veel zaken aan de orde. Het regelen van het rouwvervoer is er één van. Het is belangrijk dat jullie tijdens deze bijzondere dag ook echt de aandacht hebben bij het afscheid nemen. Het vastleggen van een rouwauto en rouwstoet van klassieke busjes is daarom een goede optie.

Uniek vervoer

De Volkswagen rouwbus is speciaal ingericht voor alle soorten kisten. Verder is bij het rijden van de klassieke rouwauto mogelijk om een chauffeur te regelen. Hierdoor hoeven jullie daar zelf geen rekening mee te houden. Een unieke oldtimer als rouwauto, is bij ons makkelijk te regelen. Tijdens de uitvaart is het mogelijk om bloemstukken aan de rouwauto te bevestigen of samen met de kist in de bus neer te leggen. Naast een auto kunnen jullie ook kiezen voor een rouwstoet met Volkswagenbussen. Dit maakt de rouwstoet één geheel.

Klassieke rouwauto

De rouwauto's komen uit 1978 en hebben daarmee een klassieke uitstraling. De bussen zijn uniek en tegelijkertijd ook bescheiden en mooi. Het is belangrijk om te kiezen voor een rouwauto die bij de uitvaart en overledene past. Een klassieke Volkswagen bus die een verzorgde uitstraling heeft, kan de perfecte rouwauto voor jullie persoonlijke uitvaart zijn. Zeker voor Volkswagenliefhebbers kan dit een perfecte toevoeging zijn op de uitvaart. De rouwauto is beschikbaar in pastel blauw en donker blauw.

Zien jullie een klassieke rouwauto ook terug op de uitvaart? Welke aspecten van een rouwauto zijn voor jullie belangrijk?

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies.
Ok