Telefoon KlassiekeRouwautos.nl

(Wij zijn 24/7 bereikbaar)

Klassieke rouwauto is stijlvol en uniek

De keuze van rouwvervoer is erg persoonlijk. De nabestaanden willen een vervoersmiddel kiezen die bij de overledene past. Een Volkswagen bus als rouwbus is een unieke maar stijlvolle keuze. De bus heeft een donkerblauwe kleur is daarmee één van de weinige rouwauto's die een andere kleur heeft dan zwart of grijs. Een laatste wens maar dan even net wat anders. 

Stijlvol

Bij een uitvaart is het belangrijk dat het stijlvol is, om zo eerbied te hebben voor de overledene. In de Volkswagen rouwbus kunnen alle soorten en maten kisten geplaatst worden. De bus is inclusief chauffeur die de bus goed kent en ook de chauffeur zal stijlvol gekleed komen. De bus straalt klasse en stijl uit en dat is mooi op een uitvaart. Een bijzondere keuze voor een rouwauto. In de bus kunnen er naast de chauffeur nog twee personen meerijden met de rouwbus, dit is een persoonlijke keuze. 

Uniek

Een Volkswagen bus is een unieke manier van rouwvervoer. Er is in Nederland maar één plek waar dit kan en dat is bij ons. De blauwe bus is uniek door de kleur en de echt jaren '70 stijl. Het kan een laatste wens zijn van iemand die gek was op Volkswagen busjes of de jaren '70. Maar het kan ook een manier zijn om op een unieke manier een mooi eerbetoon te creeren voor de overledene. 

Volgauto's of bussen

Naast de rouwbus is het bij ons mogelijk om volgauto's of bussen in dezelfde stijl te verzorgen. Meerdere volgbussen kunnen achter de rouwbus aan rijden en zo vormen jullie een unieke rouwstoet. Maar ook Volkswagen Kever's of Citroen 2CV's kunnen gebruikt worden om achter de rouwbus aan te rijden. Het is een bijzondere manier om met zijn alleen één te zijn op de uitvaart. 

Ben jij je aan het orienteren op rouwvervoer? Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies.
Ok